Haziran 10, 2011
o'an.
Sacede saniyeleri anLamLı kıLan anLardan ßiri.. Tesadüf? Yarın sınavım oLmasına rağmen ısrarLa "kordona gidicem ßen, Lütfen ama Lütfen hadi gideLim hadi gideLim.." yakarışLarım. ßu yakarışLarıma cevap veren arkadaşLarım.. Sonra o'an.

Yaşadığımız enerji evreninde, paraLeL evrende ya da hayaL ettiğiniz herhangi ßir evrende; tesadüf Lafını sıkça kuLLansam da tesadüfLere zerre inanmayan ßiriyim ßen. Kaderci de değiLim. ßu yürekten tutuLan ßir diLeğin gerçekLeşmesi oLaßiLir, şans oLaßiLir, kısacası her şey oLaßiLir ama tesadüf ya da kader asLa değiL.

Tesadüf ya da kader tanımLamasında dengeLer değişken oLaßiLir.. MeseLa görmeyi çok istediğiniz ßiri yanınızdan geçip gider, farketmezsiniz ßiLe.. EnerjiLer öyLe değiL. O tarif ediLemez döngü iLLaki sokar gözünüze ne diLediyseniz. Hatta ve hatta geç farkedip O oLduğunu, astiğmatınıza her zamanki gißi küfredip kafanız arkanıza dönük yürümeye çaLışırsınız o saniyeLeri anLamLandıran kısacık anda. Hatta ßugün ßenim yaptığım gißi ßir an kiLitLenirsiniz oLduğunuz yerde. ArkadaşLarınızın "N'oLdu?" soruLarını duyar ama gözünüzLe kaLßiniz arasında ßir metronom hızında gidip geLen o yumruyu savuşturamayacağınızdan korkup cevap veremezsiniz. Gözden kayßoLana kadar.. O'an.. O kısa an..

Sonra önünüze döner yoLunuza devam edersiniz, kafanızda ßir şarkı* sonsuza kadar tekrar edeceğinden kuşku duyuLmaz şekiLde çaLmaya ßaşLamıştır çoktan..

"Lütfen
Görmeyeyim seni
ßir yerlerde karşıma çıkma
KonuşmayaLım, bakışmayaLım
Ne olursun..

Daha fazla tükenmeye takatim yok !"

*Şarkı ßaşLığın aLtındadır.
posted by Jaérn. @ 00:42  
0 Comments:
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..