Ağustos 26, 2007
wazqéçiLmézLérim part_2..
Ve ßikiniLer..

MutLaka dikkatinizi çekmi$tir, nisan-mayıs gißi hemen hemen ßütün ßayanLar yaz için hummaLı ßir hazırLık evresine girerLer.. DiyetLer, saç-ciLt-ayak ßakımLarı, egzersiz programLarı..

ßense ßir yandan "Madem memnun değiLsin kiLondan, saçından ßa$ından niye daha önceden önLemini aLmadın ße kadın.." diye dü$ünür; vazgeçemediğim iki markanın katoLogLarı çıkmı$ mı diye amansız ßir takiße ßa$Larım..

ßikini, mayokini ve kuLLanmasam da mayo deniLince asLa ödün veremeyeceğim, sizin de güzeL görünmek ve rahat hissetmek için vermemeniz gereken iki marka.

_- AyyıLdız..
KaLitesi ve rahatLığı tartı$ıLmaz; sezonLuk değiL ömürLük ßikiniLer üreten AyyıLdız; modeL seçeneği ve fiyatLarındaki uygunLukLa kucakLadı ßu yaz ßiz ßikini tutkunu ßayanLarı..
Son dönemin popüLer akımı "Vintage" çizgiLeriyLe modern zamanı harmanLamı$ ßikiniLerinden
ßirini de koLeksiyonuma katmakta gecikmedim taßi ki, indirim dönemini yakaLmam da ayrıca ßir güzeLLik :}
Her yaz ßa$ı ve indirim sezonunu yakaLayaßiLdiysem yaz sonu ßir doz AyyıLdız aLıyor; mutLu oLup mutLu kaLıyorum..
Çünkü;
".. ßu ßeni güçLü eder." :}




_- Zeki Triko
Zeki Triko'nun tasarLadığı ßikini ve mayoLarın; ßayan fiziğini öne çıkarmaya, sahiLede de şık ßir kıyafetLe geziniyormu$sunuz gißi iLgi çekmenizi sağLamaya yöneLik oLduğu a$ikar..
DoLayısıyLa üzerinizde Zeki Triko imzaLı ßir ßikini -mayokini- varken kendinizi çirkin, $i$man ya da pespaye hissetmeniz imkansız..
Peki ne yapıyorsunuz; ßu nimetten sonuna kadar faydaLanıyorsunuz.. -ßkz. ßen :}- Mayokini ve türevLerini güne$Lenirken değiL; sahiLde arkada$LarınızLa sohßet ederken, sahiL doLayLarında yemekteyken; kitaßınızı okur ve kahvenizi yudumLarken -Nescafé Icé öneriLir.- zevkinize göre ßir miniyLe komßinLeyip kuLLanınız..
Yarattığı farkı hissedeceksiniz..



Yazın üzerinizde taıdığınız ßikini kadar, güne$te kavruLmamanız da önemLidir, ßenden hatırLatması.
Ki ayrıca yine minik* ßir servet yatırdığınız ßikiniLerinizin, kuLLanıLması, temizLenmesi ve sakLanması; paranızı sokağa atmı$ oLmamak için önemLi ßir ayrıntıdır; ihmaL etmeyiniz..





posted by Jaérn. @ 07:52  
0 Comments:
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..