Kasım 13, 2007
- parça {1}
..
Durdu..
YakLa$ık 20 dakikadır odanın içinde ßir sağa ßir soLa gittiğini farketti.. Pencereye yakLa$ıyor, ßirinin geLmesini ßekLer gißi dı$arıya ßakıyor, sonra odanın diğer tarafına yürümeye ßa$Lıyor, eLindeki evrağı ßa$tan okuyor; anLayamıyordu.. Neden dü$ündü; ßuLamadı.. Ne yapıyordu? ßu huzursuzLuk neden kaynakLanıyordu?

Sahip oLaßiLeceği her $eye sahipti. MutLuydu da.. Mutsuz oLmak için ßuLaßiLdiği tüm nedenLer ßuLunduğu ruh haLine neden oLamayacak kadar önemsizdi..

Dı$arıda sonßahar ya$anıyordu, ü$üyordu da.. Pencereye, pencereden görünen hayata yüzünü döndü.. KoLLarını sıkıca sardı; O'nun koLLarını daha çok isterdi oysa.. Az kaLdı diye dü$ündü; önce yapması gereken i$Leri, ßitirmesi gereken ßir görevi vardı.

ÇaLı$ma masasına doğru döndü, masanın üstünde karmakarı$ık duran ßir tomar kağıt vardı.. TamamLanacak raporLar, okunacak faksLar, çıktısı aLınacak ßiLgisayara sıkı$mı$ ßeLgeLer.. ßu kağıt seLinin içinde dı$arıya ßakmakLa yetinmek istemedi; eLini, tenini sokaktan ayıran pencereye uzattı; açtı.. ÖyLe ßir rüzgar vurdu ki yüzüne; saçLarıyLa ßirLikte masadaki kağıtLar da havaLandı.. ßiraz daha sıkıLdı içi; yere saçıLan kağıtLarı topLamak için ßir iki adım attı..

Yerde kağıt yoktu..
Pencere kapaLıydı.
Masasına oturup yazı yazmaya ßa$Ladı..

...
posted by Jaérn. @ 16:55  
0 Comments:
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..