Kasım 21, 2008
son dérs notLarı.
ßa$ka ßir düzene akarken zaman, geride kaLanLarı ya da ßırakmak zorunda oLdukLarımızı dü$ünmek ne acı.. KayßediLen arkada$LıkLar ve uzakla$an ßedenLerden kaLan son ßir seLam ßeLki de.. İnsanoğlu ne nankör, ey hat ßize verdiğin ßu doyumsuzLuğun ßedeLini nasıL ödeyeceksin? NasıL kapatacaksın sonsuz derinLikteki ßo$LukLarı ve kim ßiLir nasıL çıkaracaksın o ßo$Luğa dü$en ßi'çare ruhLarımızı.

Penceremden gördüğüm mü ya$adığımı sandığım dünya? HayaL ettiğim mi? Ya da ardımda ßıraktığım mı? Ne ayıraßiLir ki yaLansız, saf sevgiyLe sıvanmı$ ßir tuğLanın her ßirini ßirßirinden.. Ne saçma, öyle ßr duvar hiç örüLmemi$ oLaßiLir asLında.. KuraLLar ve kaLıpLar dayatıLmı$ken her ßirimizin ßurnuna, görmek ve ruhumuzu sonsuza erdireßiLmek için yapmaya çaLı$tıkLarımızın hangisi gerçek acaßa?

ßir denize ßıraksam kendimi, eski ßir davanın yeni kıvrımLarına. ßir ßa$ım değiL mi aLıp gidecek oLduğum zaten; gitsem. Ya yarın çok geç oLursa?

AnLam yükLemeye çaLı$tığım her $eyden sıyrıLıp zincirinden ßo$anmı$ ßir kısrak edasıyLa ko$sam, sonunda nasıL ßi'$eyLe kar$ıLa$acağımı ßiLmeden. Saf, katı$ıksız, karma$asız, ayrıntısız, kuraLsız, ßaskısız özgürLüğüne kavu$tursam ruhumu..

Ey hat, sen değiL misin ki ßizLeri ßirßirimizden eden..
Ve sen değiL misin ki çırpındıkça ßizi ßir ßiLinmeze çeken?
posted by Jaérn. @ 17:14  
2 Comments:
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..