Aralık 19, 2006
suçLusu kiM?
Son dönemde man$et man$et yayınLanan çocuk pornosu haßerLerine neden oLan hastaLıkLı zihniyetLerin sorumLuLarından ßahsediyorum.. NasıL ßir sapkınLıktır, nasıL ßir kendini ßiLmezLiktir ki ßu, ßu denLi geLi$mi$ ßir piyasa oLu$turuLmu$? Para uğruna, anLam veriLemez zevkLer uğruna yitip giden, hayatLarı kararan, hayatın ne demek oLduğunu ßiLe anLayamadan pisLik çukurLarına itiLen çocukLar ve ßu sapkınLığı normaL ßir $eymi$ gißi takip eden, ßu iğrençLikLe yeti$en, ßiLinçaLtından zehirLenmi$, ßedenLerini kurtaraßiLmi$ ama zihinLeri kurßan ediLmi$ yeni ßir nesiL..
Hiç dü$ündünüz mü kaç miLyon genç birey izLedi ßu sapkın, iğrenç, insanLık dı$ı görüntüLeri, çekimLeri?! Kaç genç ßirey ßunun doğru oLduğuna inandırdı kendini?! Ve kaç eßeveyn farkında ßiLe oLmadan kayßetti çocuğundaki temiz zihniyeti.. Ve kaç eßeveyn müsvededesi kurßan etti çocuğunu ßanknotLar uğruna!!
SorumLusunu dü$ündünüz mü peki? ßu oLaya LanetLer okuyanLarLa, ßu sapkınLığı yaratanLar aynı asLında.. Ayıp çocuğum, oLmaz çocuğum, eLaLem ne der çocuğum, asarım, keserim, vururum zihniyetini ßir yaptırım oLarak uyguLayan topLumda değiL mi? TopLum değiL midir ki yasak oLanın güzeLLiğine yönLendiren insanLarı? Saçma sapan, aßuk i$LerLe uğra$an tüm insanLarın topLum tarafından yaratıLdığı kanısındayım.. Zira doğanın kanunu oLan ßir konuyu ßiLe yıLLarca konu$amamı$, erkekLerde nam, ßayanLarda Leke oLacak $ekiLLerde sunmu$uz.. İnsan merak eder taßiki, nasıL oLuyor ßu i$Ler diye.. Oysa ßir ßaßa; aLsa oğLunu kar$ısına; "ßak ßu ßöyLe ßu $öyLe, zamanı var hepsinin, yoLu yordamı var.." diye ßir güzeL anLatsa?! ßir anne kızının namusunun(!) pe$inde ko$maktansa onu ßiLgiLendirme yoLunu seçse.. Ama yok i$te..

ßo$ ßeyinLer, saçma sapan tartı$maLar, ßir türLü ßa$LatıLamayan cinseL eğitim dersLeri, zıvanadan çıkmı$ ßir topLum, ne yapacağına ßir türLü karar veremeyen sapıkLar ve arada eziLen, istismar ediLen, harcanan körpecik ßedenLer..

GoogLe; akıL fikir ßuL miLLetime, kendimi $ansLı hissedeyim..
posted by Jaérn. @ 12:02  
1 Comments:
  • At 21 Aralık, 2006 01:22, Blogger kelimebitkisi said…

    haklısın. iş google a kaldı en sonunda. aklı fikri bile işin sonunda o bulucak sanırım(sanırız.)

    türk milleti bu. kafasında kötü diye kurduğu bişeyi ya da ona ezelden beri 'ayıp' olduğu söylenen bişeyi asla normal bi hadiseymiş gibi oturum açıklamaz. açıklayamaz. "elalem ne der!" vardır çünkü kafasının içinde bi yerlerde. hatta sokakta, heryerlerde...
    ama biz ve bizim gibi düşünenler artıcak. nedense inanıyorum buna.(!)bilinçli nesiller yetişcek artık. umutluyum...

    şebodelisi

     
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..