Şubat 04, 2008
merakLısına açıkLama;
Nefret ettiğim insanLar var; ßu doğru.
Ve nefret ettiğim insanLarLa ßırakın konu$mayı, gözüme gözüme sokuLmadığı taktirde hayatLarıyLa iLgiLi ayrıntıLarı ßiLe gözardı etmek isterim. Yapım ßu; "ßana ne.." demek.
ßir de hömkürerek "Sana ne!" demek istedikLerim var ki onLarı kar$ımda görmek istemediğim gißi, kendiLerini savuran paranoya rüzgarLarından doLayı saßit kaLmaLarını sağLamak da imkansız..
ßiri saf ßiri gereksiz iki ki$i oturup özeL hayatımLa iLgiLi dedikodu yapmı$Lar; ßir cevap ßuLamayıp üçüncü ßir $ahısa sormu$Lar..Konu ßana kadar geLdiğinde; güLsem mi katıLsam mı ßiLemedim esasen.. "HaLßuki herkese, her $eye yeteßiLecek ßüyükLükte ßir popo mevcut sizde, neden geLip ßana sormaya yetmiyor?" demek isterdim.. Ya da ikisinin ve hatta ekürleri 3., 4. ki$iLerin suratına "Sana ne!" diye hömkürmek..
Kendi i$inize ßakın, taßi i$i gücü ßırakıp dedikodu yapmaktan ßa$ınızı kaLdıraßiLirseniz.. ÖzeLLikLe sen; pinokyonun ßurnundan ßozma, hatta daha sivri ßurnunu her ßuLduğun yere soku$turmaya kaLkı$ma; eLinde kaLıverir aLimaLLah :}
RahatLatacaksa $öye ßir açıkLama getireßilirim ßunun yanı sıra; "ßaLonLardan değiLiz, haLa ßirßirimizi mutLu edecek kararLar aLıyoruz; siLinmeyecek imzaLarLa.."
posted by Jaérn. @ 10:29  
0 Comments:
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..