Aralık 29, 2009
karı$ık ßir saßah.
Dün ve ßugün arasında; ne kadar çok $ey akıp gidiyor gün ße gün. Dü$Ler, dü$ünceLer, aynı düzLemde düğümLenenLer. Saçma ßir yerden sonra, gereksiz ve tekdüze. Zaman deniLen kavramın keyfe kederLiğine ßıraktığımız hayatLarımızdan ne kaLır geriye?
Tek suç dürüst oLmaktır ßu dünyada; oynarsan ve inandırırsan tek gerçek oLuverirsin körLer aLeminde; peki ya oynayamazsan? Seversen ve ßırakmazsan; ßırakamazsan?

" ßa$ka yer, ßa$ka zaman; sensiz ömrüm oLsun.. "

Gün doğuyor hayatımızın ßugününe; derinLere ekiLmi$ karde$Lik tohumLarı sakLıyoruz sinemizde; sevgiLerimiz kadar derin.. ßir kız çocuğu uyuyor yanıßa$ımda; çocukLuğuna ağır geLmi$ acıLarıyLa yüzLe$mekte..

" Zamanın eLi değdi ßize; çoktan deği$ti her $ey.. "

Dünyanın diğer ucunu ya$ıyorum; her $eyin en uç noktasını ya$adığım gißi.. HakLı. Evet; o kız çocuğu söyLedikLerinde çok hakLı. Kanayan yaraLarımı dağLıyor; içime ağLıyorum; ßiLiyor..

" Artık geri ver; geri veremezsin aLdıkLarını.."

Geri dönü$ü oLmayan tek $ey zaman; hayatı siLip süpürüyor. Sandığımda ßiriktirdiğim acıLarın ßa$ kahramanını istemiyorum artık kar$ımda; cehennemin dißine kadar yoLu var ne de oLsa. Tek istediğim huzur ßeLki ßir parça. ßeLki; teyzesine ßenzeyen ßir evLat zamanın ßir yerinde.. Rüyamda kar yağıyor İzmir'e; ßaLkondan içeri çağırıyorum O'nu. SaçLarını döküyor kucağıma; ßen? DoLuyor gözLerim; özLemini çektiğim tek $ey ßu ßeLki de inkar ve ısrarLara inat.
ßiLemez hissettiğimi hayatını siL ßa$tan ya$amamı$ oLanLar; ßu yazı gißi karmakarı$ık tüm duyguLar..

Saßah ezanı okunuyor ve 7. kattaki o ßaLkona dönüyor tüm zamanLar..
posted by Jaérn. @ 05:50  
0 Comments:
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..