Temmuz 26, 2007
aNı, aNdaç, Mazi vs..
GüLümseyerek hatırLayaßiLdiğim anıLarım var.. Ne gariptir ki oLduk oLmadık zamanLarda çevremi sarmaLarından fazLasıyLa ho$nut oLduğum. Hayatıma değip geçen insanLara dair ßirçoğu, $ehr-i MutLuLuğuma dair, sonsuz maviLikLere dair ya da kiLometreLerce uzağa. Ve ßir kısmı da hayatıma değip geçmesine izin vermedikLerime.. Nedensiz isyanLar vardır heraLde kafaLarında; "acaßa?"Lar ßeLki de..
Hiç anLayamayacakLar oysa, o iLk günkü safLığıyLa sakLandığını ßana sundukLarı sevginin. KareLi defter yaprakLarına yazıLmı$ devrik cümLeLeri ayda ßir doz mutLuLuk niyetine okuduğumu ßiLmeyecekLer.. ÇoğuL konu$mak da doğru değiL asLında, çoğuL değiL çünkü kareLi defter sayfaLarında ßana dair hikayeLer ßiriktireßiLecek kadar ßeni ya$ayan ßirinin varLığı. HikayeLer de ßitmi$tir tahminimce, yeni yoLLar vardır yürünen, yeni ideaLLer ve yeni hayaLLer. Zira uzun zamandır kimya dersine dair ßir cümLe duyuLmuyor, çevremde konu$an insanLarın dudakLarından döküLenLerde..

565km'Lik yoLu kuLLanmayacağım uzunca ßir vakit; kız KuLesi'nin ßeni özLeyeceğini hatta ve hatta hatırLayaßiLeceğini sanmıyorum. Yine de, hatırLadığımda güLümsemeye çaLı$aßiLeceğim anıLarım var..
posted by Jaérn. @ 03:03  
0 Comments:
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..