Aralık 10, 2009
hér qün ßir ßén..
Her gün aynı ßedende ßir ßa$kasıyLa tanı$ıyorum. Oturup dertLe$iyoruz.. ßamßa$ka zevkLeri, ßamßa$ka inançLarı oLan kadınLar, hatta ve hatta çocukLar.. ßir ßütüne ait oLmak, aynı zamanda kendi içinde yaßancı kaLmak madde ßağımLıLığı gißi çoğu kez. ßir fiLmden fırLamı$ gißi hayat, sürekLi deği$iyor sahneLer, yüzLer, kokuLar, sokakLar..

SokakLar. En çok onLar tanık oLuyorLar her gün yenden çekiLen fiLmLere, gaLada hep hazır ßuLunuyorLar. ßurnumu otoßüsün camına dayadığımda, topukLu ayakkaßıLarımLa göğsünü tıkırdattığımda, yeni aLdığım çikoLatayı eLLerimLe sunduğumda, dizine oturup ağLadığımda ve ßirinin eLini tuttuğumda pervasızca; oradaLar. ßiz de oradayız, hangi ßen'sek ve kiminLeysek.

Tam oLarak ßu hissi seviyorum. Neye dönü$tüğümden çok o dönü$üm ßeni iLgiLendiren. ßir dengesizLik çe$idi mi ßu? ßelki. ZararLı ßir $ey mi? Sanmıyorum. EğLenceLi mi peki? Evet.
ßu kadın ßu gece ßir kadeh $arap e$Liğinde, körfezi izLiyor. $ehrin ı$ıkLarına ßir adım atıyor, daLgaLanıyor geceLiğinin etekLeri. Paketten ßir sigara çıkartıp yakıyor ve fonda ßonoßo çaLıyor..
posted by Jaérn. @ 23:12  
0 Comments:
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..