Nisan 28, 2008
uyan.
Gözümü açıp kapatmak gißiydi oysa.. Ne kadar yıpranmı$, ne kadar uyukLamı$, ne kadar deği$mi$im.. DoğruLarım haLa aynı, yanLı$Larım, yanLı$.. ZevkLerim de aynı kısmen ama sözLerim.. Tamamen yanLı$. Derin ßir uykudan panik haLinde uyanmak gißiydi ßeLki de.. 3 aydır attığım tüm adımLar, ya$amakta oLduğum hayatın yanLı$ oLduğu varsaymamdandı..
$imdi?
$imdi maziye çeviremesem de rotamı, maziden geLen insanLara, ßeni tanıyanLara, anLayanLara, "ßir" oLdukLarıma derdimi anLataßiLmenin huzuru, dertLe$eßiLmenin güveni var cepLerimde.. NedenLerimi ve sonuçLarımı dü$ünüyorum; hiçßir mantık çerçevesine sığmıyor gidi$atım.. Yaparken mantıkLı geLmi$ti oysa.. Sudaki aksin gerçeğiyLe arasında detay farkı vardır dediğimde ke$fediyorum yanLı$ı.. Hayatı zihnime yansıdığı gißi ya$ama çaßaLarımın yanLı$Lığını.. Dü$Lediğim gißi oLmadı gerçekLerim Vincent. Ne deği$tireßiLir ki ßunu? Evet, ßen.
HakLısın, kendimin aksini göreßiLmem için suya ßakmak yerine aynaya ßakmaLıydım; suyun ßuharLa$aßiLme ihtimaLini dü$ünerek..
Çok mu geç? Sanmam.
Çok mu sancıLı? Evet..
Geçecek mi peki? Taßiki.
Güç ßende mi ki? Her zaman.
posted by Jaérn. @ 09:54  
2 Comments:
  • At 29 Nisan, 2008 02:59, Anonymous Adsız said…

    Gecenin yada sabahın bu saatinde yazacak hiçbirşey yokken neden yazdığımı bile anlamış değilim, sen yine iyisin yazacak birşeylerin var :)

    z.c.

     
  • At 29 Nisan, 2008 17:05, Blogger Jaérn. said…

    Ne inat insansın sen ya..
    HaLa ßuraLardasın demek !

     
Yorum Gönder
<< Home
 
 
 

qénéLdé özéLdé
ßana daiR.


ßastét
tüßinqén, aLmanya.
vé dévaMı..

tükétiLmi$ sayfaLar.
ßüyütéç..
Hayata ßağLan..